NISSAN BLOG

oldalakra kattints

Ginzenget adva a joghurtodhoz vagy a tejbe téve serkentheti az egészségre gyakorolt hatását

(folytatás)

A legmagasabb antioxidáns tartalma a  ginzengnek joghurttal volt.

Link: http://www.korea2go.com/

Az eredményeik arra mutattak rá, hogy a tejtermékek ginzenggel kiegészítve több fenolt tartalmaztak mint a nem ginzenggel kiegészítettek. A legmagasabb polifenol tartalom is a ginzenges joghurtban volt megtalálható, a ginzeng nélküli joghurtnak volt pedig a legkisebb polifenol tartalma. A ginzenges tej pedig a legtöbb flavonoidot tartalmazta, ami egy másik fontos antioxidáns. 

 

Link: http://www.korea2go.com/

A joghurt és a tej hozzáadott ginzenggel megnövekedett antioxidáns tevékenységet mutatott. 

Az eredmények azt is sugallták, hogy a ginzenges tej és joghurt nem csak magasabb antioxidánssal rendelkezett a nem ginzenges másikhoz képest, hanem minden, antioxidáns koncentrációban magasabb volt a nem ginzengeshez képest. Ez azzal a kutatással teljesen összhangban van, hogy a gyógynövényes joghurtnak magasabb az antioxidáns tartalma.

Link: http://www.korea2go.com/

A DNS károsodása elleni védelem

A kutatók a ginzeng DNS károsodás ellen védő hatását is felfedték, a ginzenges és a nem ginzenges joghurt esetében, ugyanakkor, a tejek esetében nem volt különbség e tekintetben. 

A kutatók arra jutottak, hogy a ginzenges tejtermékek a magas antioxidáns tartalmuk miatt egészségesek lehetnek. 

Link: http://www.korea2go.com/

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 27
Heti: 42
Havi: 188
Össz.: 4 416

Látogatottság növelés
Oldal: Ginzenget a joghurtba! II
NISSAN BLOG - © 2008 - 2025 - nissanblog.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »